Als klein meisje heb ik de kracht vanuit onverbondenheid nooit begrepen. De verharding die daarin opgesloten ligt.

Als je als kind innerlijk verbonden bent met de bron – het goddelijke – dan begrijp je niet waarom iemand handelt vanuit kracht in onverbinding, ofwel afgescheidenheid.

Kracht vanuit onverbondenheid is door generaties lang onderdrukken van gevoelens ‘normaal’. Projecteert. Is hard. Uit zich in frustratie. Wegduwen van gevoelens. Kaken en tanden op elkaar. Doorgaan vanuit je hoofd.

Het gros van de mensen in deze maatschappij handelt vanuit het niet verbonden zijn. Kracht wordt dan bijvoorbeeld geuit in: dominantie; manipulatie; boosheid; onverschilligheid; woede; frustratie; wegduwen van gevoelens en mensen om je heen; projectie op werk, sport, koopgedrag, eten, drinken, roken, etc.

Door gedisciplineerd innerlijk lichaamswerk, bewustwording, het loslaten van trauma, vertrouwen in jezelf – ontstaat kracht vanuit verbondenheid.

Die kracht is zo mooi en zuiver. Zo voelbaar verbonden en liefdevol. Je zielsenergie kan dan vrij door je lichaam stromen.

Je moet daarvoor je diepste innerlijke zielspijn onder ogen zien, loslaten en helen:
geconditioneerd gedrag, de houding die je veelal onbewust door de dag heen aanneemt, generationele ballast die je op celniveau met je meedraagt, trauma op zielsniveau.

Zo mooi om nu te ervaren hoe die verharding zich in vele nuances vastzet op zielsniveau en hoe het in vertrouwen met jezelf en degene waarmee je je diepste pijn kunt delen, geheeld kan worden.

Ben jij eraan toe de diepere verbinding met jezelf te maken, bewust te worden wie je echt bent en diepe pijn los te laten?

Voel je welkom liefdevolle heling in te zetten.
Via mijn gave raken we diepere stukken aan, kun je jezelf niet langer voor de gek houden in de dualiteit die je in je hoofd houdt.

Samen raken we de essentie van jouw zijn, open je je naar het innerlijk kind in jou, ga je voelen, loslaten en helen in vertrouwen. Helend, verfrissend, ontdekkend en dankbaar.

Een wending in jouw leven die je jezelf laat zijn, jouw diamant slijpt, in verbinding met de bron, de goddelijke vonk in jezelf laat groeien en stralen.

Ellen☀️

www.dehoudingcoach.nl

📸 Rita Punt Fotografie

#bronverbinding #afgescheidenheid #innerlijkkind #innerlijkverlangen #innerlijkerust #liefdevolhelen #trauma #conditionering #onrust #projectie #jezelfvoordegekhouden #goddelijkevonk #wegduwenvangevoel #lerenvoelen #zielsverlangen #ruwediamant #vertrouwen #holistisch #healer #coach #discipline #dehoudingcoach #liefdevolhelen #lichaamswerk #zenuwstelsel #mystiek