Persoonlijke Coaching

holistisch lichaamswerk. Stel je voor dat jouw lichaam een kluwen wol is, waarin allemaal knopen zitten. Hoe krijg je dan de draad in zijn geheel los om er alles mee te kunnen doen wat jij in gedachten hebt? Je kunt aan de draad gaan trekken of er een stuk tussenuit knippen, maar dat brengt je niet wat je wilt. Of je volgt de draad met geduld en lust ‘m los, zodat de knoop verdwijnt en de draad in zijn geheel tot jouw beschikking staat.
Ditzelfde gebeurt in onze levensenergie die flink in de knoop kan zitten waardoor allerlei fysieke en mentale ongemakken ontstaan. Ik help je deze fysieke en mentale ongemakken bewust te krijgen, te omarmen, los te laten, jouw eigenwaarde te vinden en innerlijke rust te ervaren.
Jouw levensenergie beweegt – zoals de natuur – in spiralen. In kringelende rook van wierook, het sterrenstelsel, een krullende golf in de zee, beslag dat je mixt, overal is spiraalbeweging zichtbaar aanwezig en kun je deze ervaren.
Loading...

Is jouw innerlijke pijn ondraaglijk en heb je de moed deze te voelen, ruimte te geven en op te ruimen, wil je innerlijk groeien en in jezelf investeren, dan kunnen we samen in diepte aan de slag.

In verbinding met de bron gaat jouw levensenergie stromen, je hoofd ontspant, emotie wordt voelbaar, innerlijk wordt er hard gewerkt. We delen wat er gebeurt, ervaringen en beelden komen voorbij. Pijn en spanning komen los. Je wordt je bewust van jouw houding, handelen en conditionering. Je ervaart jezelf, er ontstaat innerlijke balans, je komt in jouw kracht, straalt rust uit en voelt je vrij.
Ik spiegel ook je manier van lopen energetisch waardoor je een krachtig bewegend beeld krijgt hoe je beweegt/loopt en waar je blokkades in je lichaam vasthoudt. De kennis die ik deel over het lichaam en ontwikkeling vanaf onze geboorte geeft daarbij inzicht in je eigen lichaam en geest.

Wanneer is lichaamswerk een uitkomst?

Als je teveel in je hoofd zit, vastloopt, altijd moe bent, jezelf in de weg zit, stress ervaart, somber bent, eenzaam, geen kind kon zijn, maskers draagt, jezelf of je omgeving manipuleert, confrontaties uit de weg gaat, continu oordeelt, lichaam stijf is of pijnlijk, oude angsten vasthoudt, traumatische ervaringen onderdrukt, nachtmerries hebt.

Je emotionele pijn ervaart, paniekaanvallen hebt, geen grenzen kunt stellen, empathisch bent naar je omgeving maar niet naar jezelf, altijd doorbikkelt, in please gedrag vervalt, moeite hebt met loslaten, snel in de slachtoffer-rol schiet, saboteert, niet goed in je vel zit, slecht slaapt, onzekerheid weglacht, bij migraine, oorsuizen.

Je idealist, hooggevoelig (HSP), introvert bent. Je burn-out, bore-out of depressief bent en liefdevol wilt werken aan jouw herstel en blinde vlek vanuit conditionering.
Je je eigen waarde wilt ontdekken & vorm geven, een beslissing vanuit je hart wilt durven nemen, jezelf wilt ontplooien en kwetsbaar wilt leren zijn.

Wil je innerlijk groeien én in jezelf investeren, neem dan contact op.

Kennismaking en intake
Hebben we gezamenlijk een klik. Uitleg van mijn visie en werkwijze.
Wat is jouw hulpvraag, welke belemmeringen ervaar je, welke verdiepingsslag wil jij maken?
Inschatting van het tijdspad, keuze coachingstraject.
Kennismaking en intake gratis.

Investering in jezelf
€ 120,- per sessie | particulier tarief

Zakelijk een coachingstraject starten is ook mogelijk. Informeer bij je werkgever of er budget is voor een persoonlijk ontwikkelings- of interventietraject. Offerte op maat.

Voorbeeldtrajecten, bestaande uit een passend aantal diepgaande sessies van gemiddeld 100 minuten per sessie.

Persoonlijke APK
Naar eigen behoefte een laag bewustwording en heling aangaan, bewust tijd voor jezelf en persoonlijke ontwikkeling, lekkerder in je vel.

Stap naar jezelf, eigenwaarde, bij jezelf blijven
Inzicht in jezelf, fysieke en mentale bewustwording, leer grenzen stellen, helen van lichamelijke pijn en angsten vanuit generationeel en maatschappelijke conditionering, leer dichtbij jezelf blijven, lekker in je vel, eigenwaarde en innerlijke rust ervaren.

De cirkel rond, zelfliefde, innerlijk kind
Inzicht in jezelf, fysieke en mentale bewustwording, leer grenzen stellen, helen van jarenlange lichamelijke en geestelijke pijn, angsten en trauma vanuit generationeel en maatschappelijke conditionering, zelfliefde, verbinding innerlijk kind herstellen, lekker in je vel, eigenwaarde en rust ervaren.

Herstel van fysieke klachten, burn-out, bore-out, depressie, PTSS, trauma
Inzicht in je blinde vlek (innerlijke pijn, of conflict) door bewustwording van je onbewuste houding en gedrag als gevolg van bijvoorbeeld het onderdrukken van gevoel of traumatische ervaring. Inzicht in geconditioneerde familiepatronen – generationeel en maatschappelijk -, leren luisteren naar je gevoel, energetische bewustwording, helen van lichaam en geest, trauma uitzuiveren en inzichtelijk maken.

Innerlijk wordt er hard gewerkt. Neem na een sessie tijd voor jezelf, doe waar jij behoefte aan hebt en drink water of thee.
Afspraken vinden ongeveer 2-wekelijks plaats, zodat de informatie kan incuberen en je je bewust wordt van jouw dagelijkse houding & gedrag.

Loading...

Workshops

In deze workshops raken we het pure in jezelf. Ervaar je jouw eigen kracht en authenticiteit. Van denken naar bewust voelen. De oplossing niet buiten jezelf zoeken, maar in jezelf vinden. Ik geef je via het lichaam inzicht in het ontstaan van fysieke en geestelijke conditionering tijdens het leven. Waar zit je vast in geconditioneerd en onbewust gedrag, hetgeen leidt tot fysieke & mentale klachten. Conditionering brengt een houding met zich mee. We kijken samen naar de wijze waarop jouw bewegingen, werkhouding, levenshouding en -ervaring zich vertalen in jouw lichaam en geest. Verandering vraagt om bewustwording, kwetsbaar durven zijn en loslaten om een open houding, ontspanning, meer uitstraling én energie te realiseren. Een stap naar innerlijke rust, kracht en balans. Er is ruimte om van elkaar te leren en inzicht te delen.

Workshop-data

Workshopmiddag
zaterdag 28 maart 2020 van 13.00 – 17.00 uur ➪ Aanmelden

Ben jij nieuwsgierig naar wie je werkelijk bent? Wil je weten wat je los mag laten om je vrij te voelen? Maak dan een middag voor jezelf vrij en schrijf je in.

Workshop Eigen kracht & authenticiteit
De Houdingcoach | Ellen Oude Lansink | www.dehoudingcoach.nl
Verwonder jezelf over jouw lichaam, geest en zielskwaliteit. En wordt je bewust van jouw geconditioneerde houding en gedrag.

Kosten € 50,- p.p. betaling contant bij aanvang
inclusief koffie, thee, sap en lekkers

Deelnemers
Maximaal 6. De workshop vindt doorgang bij minimaal 4 deelnemers.

Locatie
Studio Puur Jezelf, Tuindorpstraat 46a te Hengelo

Workshop-reviews

Workshops De Houdingcoach
❂ ‘Ik weet niet wat je tijdens de workshop gedaan hebt met mij, maar ik voel mij tot nu toe veel rustiger/liever dan ik de afgelopen maanden ben geweest… er is iets van mij afgevallen.’

❂ ‘Ik sta elke ochtend vroeg op voor meditatie & yoga. En merkte pas in jouw workshop dat ik helemaal niet goed in mijn lichaam zit als ik dat doe. Waardevol dat ik dat nu weet.’

❂ ‘Ik heb anders leren kijken naar mensen vandaag. Bijzonder en waardevol!’

❂ Deelnemer van 60+ zegt verrast tegen deelneemster van 10 jaar: ‘Wat een geluk heb jij dat jij dit nu al meemaakt, ik nu pas.’

❂ Organisator groepsuitje 70+: ‘Eigenlijk had ik mijn twijfels bij de deelnemende mannen, maar wat schetst mijn verbazing, dat juist zij heel positief waren! Ze bedankten me hartelijk voor de bijzondere dag.’

♡ Workshop op maat
Wil je een workshop boeken met een groep, vraag dan naar de mogelijkheden.

Échte verandering begint bij jezelf ♡

In je zoektocht naar rust, energie en innerlijke vrijheid is de investering in jezelf de meest waardevolle investering.

Moed en vertrouwen kunnen gevonden worden door angst en eenzaamheid te delen.

In de stilte van jezelf vindt de heling plaats.

reacties van klanten:

‘Een jaar lang had ik lichamelijke klachten en paniekaanvallen na een heftige periode. De huisarts kon me niet verder helpen. Na 5 sessies bij Ellen voel ik me weer rustig, kan mijn grenzen voelen en aangeven en ben ik in balans met mezelf. Een echte aanrader’

‘Ik merk dat ik negatieve gedachten beter parkeer, terugga naar mezelf en daardoor rustiger word… en intens verdriet niet wegstop maar durf toe te laten’

‘Ik liep mezelf volledig in de weg, zat vast in mijn hoofd. Jouw helende coaching heeft me vrijer en rustiger gemaakt. Mijn energie stroomt. Ik kan mezelf zijn’

‘Met jouw licht en warmte laat je mensen weer stralen en glinsteren, vanuit hun eigen lichaam.
Liefs uit Amsterdam!’

‘Het is voor mij denk ik weer tijd voor een apk’tje… 🙂
Ik voel dat er veel verdriet in mijn lichaam zit dat niet los komt en dat er veel onzekerheden in mijn lijf zitten. Ik keuzes moet maken en ik niet voel welke kant ik op moet gaan…’

‘Ik had 2 jaar schema-therapie dat heeft me veel gebracht. Maar goed, daarmee haal je alles wat er onder zit niet weg. De scherpe kantjes gaan er misschien wat vanaf. Maar als je zo belast bent met het verleden zoals ik moet er gewoon meer gebeuren. Ik ben dan ook heel blij dat ik bij jou terecht kwam, wat jij doet gaat veel dieper, dat raakt heel andere dingen aan, het raakt al die negatieve energieën aan die er al zo lang zitten waardoor de positieve kanten naar boven kunnen komen drijven.’

‘Nu mijn energielichaam vastgezette stressvolle energie opschoont en ik dichter bij mezelf blijf, rustig blijf, diep ademhaal en let op mijn snelheid van praten en lichaamstaal, worden mijn leerlingen ook rustig. Ik hoef geen tijd meer te steken in corrigeren van gedrag. Er blijft nu genoeg tijd over om de lesstof te delen en er is ruimte om vragen te stellen of zelfstandig te werken.’

‘Indrukwekkend, puur, warm, intens, heftig, helend, rustgevend, inzicht gevend vooral ook. Bijzonder om te ervaren, dankbaar!’