Grenzen verleggen – pijn loslaten…

Ik ben zojuist alleen op mijn hoofd gaan staan. Mooi rustig en in balans.
En heb een kleine minuut schat ik op mijn hoofd gestaan.

Superfijn! ????☀️❤️

Bij het opstaan uit de hoofdstand had ik de neiging een buiging te maken. ????

Ik kon nooit op mijn hoofd staan. Ook niet toen ik wedstrijden turnde als jong meisje.
En tijdens mijn professionele dansleven miste ik altijd een stuk verbinding in mijn lichaam om mezelf krachtig te kunnen opdrukken.

Ik ben als peuter van 3m hoog op mijn hoofd gevallen van een open trap. En heb als jonge moeder mijn hoofd hard aan de draagbalk van een dakkapel gestoten. Met jarenlange pijn op mijn hoofd en in mijn schouder-nek gebied als gevolg.

In 2016 volgde een lichamelijke en geestelijke crash / burn-out.

In mijn proces van zelfheling en bewustwording heb ik reeds veel oude diep geconditioneerde pijn en trauma (generationeel en op zielsniveau) emotioneel losgelaten en brengt daarbij het dagelijks beoefenen van zelfhelende yoga nieuwe ruimte, kracht en balans in mijn lichaam.

8 = ♾

❤️☀️????