Ik ontving bijgaande individuele hulpvraag naar aanleiding van een teamworkshop:

“We hebben elkaar vorig jaar ontmoet in jouw workshop tijdens het teamuitje voor ons college. Jij spiegelde per individu wat je in expressie deelt in de wijze waarop je je beweegt, je ruimte inneemt, je intonatie, je ritme, je diepere zielsverbinding. We delen onbewust veel waarvan we ons totaal niet bewust zijn. Mooi hoe lichaamshouding en levenshouding vanuit conditionering met elkaar verbonden zijn en wat jij daaruit kunt aflezen en voelen. Ik heb destijds genoten van wat je ons en mij hebt meegegeven.

Ik merk de laatste tijd dat ik vastloop. Ik krijg te horen dat ik mijn gevoel niet deel, of te weinig zichtbaar. Ik ben bang hierdoor verlies te lijden.

De vraag is: kun jij hier iets mee?”

Hierop antwoordde ik:
“Ik kan je zeker helpen. In een ontwikkelingstraject kunnen we naar onderliggende stukken, waardoor jij jezelf in jouw voelen en uitten blokkeert. Ik help je zuiver energetisch helen en maak je bewust van jouw conditionering, houding en gedrag. Tussen de sessies door kun je daar zelf bewust en praktisch mee oefenen met alle spiegels die je door de dag heen krijgt.

Een heel waardevol en mooi proces.”

Al na de eerste sessie werd vanuit de omgeving opgemerkt dat de energie van mijn klant anders was. Zachter, bereikbaar, opener. Hij kon zichzelf meer zijn en meenemen.

In onze maatschappij schieten we van jongs af aan in ons hoofd, gevoel wordt onderdrukt. Je gaat je buiten jezelf manifesteren en geld verdienen. Je voldoet zoveel mogelijk aan verwachtingen en idealen. Je probeert jezelf maatschappelijk in stand te houden. Vaak ook vanuit pleasegedrag. Totdat je hierin vastloopt door wat je gespiegeld krijgt. Ziekte, onrust, afwijzing, depressieve gevoelens, burn-out, verveling.

Je eigen zielsverbinding snakt naar vrijheid en ruimte. Wil door jouw lichaam stromen om te ervaren wie je echt bent en kunt zijn vanuit innerlijke verbinding.

Wil jij met jouw team op frisse en verdiepende wijze gespiegeld worden en/of loop je zelf innerlijk vast, vraag me dan gerust naar de mogelijkheden.

We zitten de hele dag in ons lichaam hier op aarde. Hoe waardevol is het dan hieraan eens echt aandacht te schenken en met jezelf aan de slag te gaan.

Zonnige groet,
Ellen☀️

www.dehoudingcoach.nl

#teamworkshop #genoten #spiegelen #hulpvraag #gevoeldelen #bewustwording #innerlijkwerk #waardevol #dualiteit #maatschappijziek #zielsverbinding #lichaamswerk #luisterdoor #vastlopen #healer #coach #dehoudingcoach #ontwikkeltraject #neemjezelfmee

Fotokunst: Rita Punt Fotografie