Wie ben ik? Hoe leer ik bij mezelf te blijven?

‘Ellen, ik ben leeg. Heb mezelf weggecijferd. Stond voor iedereen klaar. Ik weet helemaal niet meer wie ik zelf ben. Ik wil ontdekken en voelen wie ik ben.’

Geconditioneerd delen we in energie generaties lang dezelfde onderdrukte gevoelens en maskers in houding en gedrag. Tot het moment dat je overloopt, de pijn te groot wordt en je jouw blinde vlek vanuit opvoeding onder ogen kunt gaan zien.
Mits je daarvoor open staat en van binnen weet dat je kunt helen om uiteindelijk dichtbij jezelf uit te komen.

Er is moed en zelfreflectie voor nodig de stap naar je hart te maken en diepere gevoelens te delen. Dat doe je pas als het moet.

We leren in ons leven eerst van onszelf af bewegen (materieel wereldbeeld) en zijn er goed in ons gevoel en diep trauma te onderdrukken.

Leren bij jezelf te blijven, te luisteren naar jouw gevoel en in die zuiverheid jouw energie te delen geeft inzicht in jouw conditionering. Maakt je bewust, waarmee je ruimte geeft aan jezelf. Lichaam, geest en ziel.

Ik help je, als je van binnenuit wilt veranderen middels mijn helende gave en ervaring, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel bewust te worden en conditionering los te laten. Vertrouwen, kwetsbaar durven opstellen, bewustwording en discipline zijn onderdeel van je proces.

#conditionering #lichaam #geest #voelen #fysiek #energetisch #mentaal #spiritueel #persoonlijkeontwikkeling #houding #gedrag #holistisch #lichaamswerk #coach #hengelo