Sinds vorige week zijn mijn nieuwe visitekaartjes binnen. Als ik ze uitdeel, hoor ik: ‘Wat leuk! 4 verschillende!’ En daarna: ‘Deze vind ik het mooist want,…’

‘… deze geeft rust, brengt me naar het licht.’

‘… deze, want ontdekken wie ik écht ben, is best spannend! Maar van binnen weet ik dat ik het kan.!’

‘… deze wil ik! Want ik wil ook zo vrij kunnen zijn en dansen!’

‘… deze laat precies zien dat ik het kleine meisje in mezelf ooit, op een veilige plek in het licht gezet heb, ver van alle gevaren in deze wereld.’

Welke kaartje spreekt jou aan?

www.dehoudingcoach.nl

#visitekaartje #dehoudingcoach #holistischhealerencoach #holistisch #healer #workshops #ayurvedamassage #hengelo #individueleontwikkeling #inspiratie #heling #traumaheling #bewustwording #jezelfzijn #innerlijkkind #schaduwwerk #innerlijkegroei #mentaal #fysiek #emotioneel #spiritueel #zelfliefde
#innerlijkerust #lichaamswerk #ritapuntfotografie