Zo bijzonder.

Nu ruim een week na onze laatste sessie wil ik je bedanken voor de hulp die je mij hebt gegeven. Ik heb er erg veel aan gehad en geniet steeds meer van alles om mij heen en mijn proces.

Zoals beloofd heb ik een recensie voor je geschreven:

‘Inspirerend, geduldig, liefdevol, met humor en vol passie heeft Ellen me geholpen te kijken naar de zware stukken in mijn leven. Het mocht allemaal naar boven komen en kreeg de ruimte om geheeld te worden. Zonder oordeel en zonder verwachting heeft ze mij liefdevol geholpen mezelf terug te vinden en met mededogen en liefde te kijken naar mijzelf en mijn levenspad.
Dankbaar voor mijn lessen en ontwikkeling.
Nu in het dagelijks leven ervaar ik meer rust en ruimte, kan ik beter voelen wat goed voor me is.
Het is prettig om te ervaren dat ik beter voor mijzelf kan kiezen.’

Meer weten? www.dehoudingcoach.nl

#voelen #innerlijkweten #bewustwording #lichaam #geest #ziel #Persoonlijkeontwikkeling, #traumaheling, #heling #burnout en #reintegratie #trajecten. #Particulier en #zakelijk