Ik wil me vrij voelen.

Ze had veel meegemaakt, de afgelopen jaren psychische hulp gehad en dacht overal klaar mee te zijn. Echter de laatste tijd kwam de ervaren geestelijke en lichamelijke pijn veel confronterender terug. Ze liep volledig leeg. Was snel overprikkelt, sjagrijnig en boos. Herkende zichzelf niet meer.

We zien elkaar soms al wandelend met de hond. Ze vroeg me: “Wat doe jij eigenlijk?” Na mijn korte uitleg zei ze: “Dan moet ik misschien wel naar jou! Wat is je websitenaam?” Pakte haar telefoon en typte dehoudingcoach.nl in, zodat ze zich thuis verder kon verdiepen in mijn healing en coaching.

Toen ze mijn beknopte levensverhaal gelezen had, wist ze het zeker. Als jij weer zo stralend rondloopt, moet ik dat toch ook kunnen.

“Ik ga je appen voor een afspraak.” zei ze toen we elkaar enkele dagen later tegen kwamen.

In een eerste sessie vraag ik je rond te lopen en spiegel ik energetisch hoe je loopt. Je krijgt precies te zien hoe je geconditioneerd in je lichaam zit, hoe je ademt en wat je uitstraalt. Ook laat ik je zien en ervaren hoe je beweegt en wat je uitstraalt wanneer je lichamelijk geconditioneerde energie loslaat, zodat jouw zielsenergie vrij kan stromen.

Regelmatig ervaar ik bij het energetisch spiegelen van klanten dat er een andere energie meelift in het lichaam. Dit kunnen entiteiten zijn of bijvoorbeeld energie van een overledene die zich vastklampt aan een levend lichaam.

Als eerste begeleid ik dan dat die meeliftende energie losgemaakt wordt, zodat de eigen levensenergie weer ervaren kan worden. We gaan in bewustzijn samen naar die meeliftende energie toe, bieden ruimte om in vertrouwen het lichaam los te laten, afscheid te nemen en zuiver en vrij weg te kunnen.

Daarna valt er voor de klant een hele last weg. Gevoel van ruimte, vrijheid, opluchting.

Bij deze klant bleek de zielsenergie van haar overleden man zich bij overlijden vastgeklampt te hebben aan haar hart. Helder voelbaar voor mij. Toen ik het met haar deelde, herinnerde zij zich de energie die ze op dat moment ervaren had en hoe haar lichaam daarop gereageerd had.

Een kwartier na afloop van de sessie deelde ze: “Ellen bedankt!!!! Voel me zo goed op dit moment💪😘”
En de volgende dag: “Na een heerlijke rustige nacht, een schitterende wandeling gemaakt met een vriendin en onze hondjes❤️
Voel me heel goed en nog lichter dan gisteren!!!”

#holistisch #healer #healing #coaching #energetisch #lichaamswerk #trauma #relaties #rouw #bevrijden #entiteiten #overledenen #ikkenmezelfnietmeer #mezelfterugvinden #opluchting #adem #innerlijkerust #fysiek #geestelijk #ziel #emotioneel #spiritueel #heldervoelen #afscheidnemen #loslaten