Innerlijke ☀️ vrijheid

Rijdend in Duitsland trok een veld vol bloemen zijn aandacht. Het moment erna parkeerde hij zijn auto. Snoof de heerlijke bloemengeur en plukte een fleurig veldboeket voor zichzelf en vijf zonnebloemen.

Diezelfde avond liep hij mijn studio in met een wit visemmertje, waarin een laag water, én de vijf zonnebloemen. Een spontaan gebaar, gevuld met vrije energie, liefdevol geven, en een grote glimlach op zijn gezicht!

In maart 2021 kwam hij, via een goede vriend, met zijn hulpvraag bij me. Sinds 2014 liep hij vast. Hij had allerlei reguliere wegen bewandeld. Bij een psychiater kreeg hij medicatie waardoor zijn gevoelswereld afvlakte en zijn alvleesklier het bijna begaf. De psychiater wilde niet met hem verder zonder die medicatie. Op innerlijk weten bouwde hij die medicatie zelfstandig af. Met succes. Na 3 maanden werkte zijn alvleesklier weer goed.

Dit voorjaar verscheen hij vaak niet op onze afspraken. Gewoon omdat hij te moe was en het grootste deel van de dag sliep. Zijn huis, tuin en oprit waren rommelig. ‘Ruim de boel eens op’, werd door zijn omgeving gezegd.

De doorbraak kwam toen hij me ‘s avonds laat vol innerlijke onrust appte dat hij pijn had op zijn borst, zijn hart, en aan zijn vaders pijn en de gevolgen daarvan moest denken.

Ik tunede met mijn bewustzijn in op zijn energie. Gaf hem via app feedback op wat ik energetisch voelde en ervaarde. Zijn zelfhelende vermogen ging stromen. Tranen kwamen, hij liet zware ballast los. Twee deuren in zijn huis gingen tijdens die sessie spontaan open en dicht.

Hij kreeg weer energie, zijn hoofd werd helderder. Hij vroeg om hulp bij het opruimen. Belande in synchroniciteit. Begon rustig met hardlopen. Kocht zichzelf een hondje. Vond een paar dagen passend werk.
Er ontstond weer ritme in zijn dag.

Nu is hij zover dat hij van binnen mooie lichtpuntjes ervaart door de dag heen. Zoals het bewust opmerken van de veldbloemen en de zonnebloemen onderweg.

Twee weken lang genoot ik van de bloemen. Zonnetjes ontvangen uit zijn hart dat weer straalt! ☀️

#depressie #innerlijkepijn #hsp #trauma #conditionering #familiepijn #eenzaamheid #hartepijn #loslaten #helen #vrijheid #glimlach #levensveranderend #innerlijkweten #zelfhelendvermogen #bewustwording #holistisch #healer #coach #dehoudingcoach #hengelo #zonnebloemen #innerlijklicht #liefdevolgebaar #bronbewustzijn