M A G I S C H  L E V E N

‘Kun je morgen? Dan is er zon!’ Appte ze.
Op de op één na kortste dag reed ik ‘s ochtends vroeg voor een fotoshoot naar het prachtige Twentse Springendal. De afnemende volle maan stond stralend aan de hemel. Flarden mist bewogen over de velden richting Ootmarsum. De lucht was kraakhelder. Het begon zachtjes te vriezen.

Synchroniciteit, …daar vulde alles om deze shoot zich mee. Ik voel me jonger en vrijer na een diep proces van innerlijk loslaten. De gedachte ‘ik ben toe aan nieuw fotomateriaal, omdat ik zo veranderd ben’ ging daardoor door me heen. En enkele dagen later opperde Rita Punt: ‘Sta je open voor een fotoshoot in ruil voor een massage?’ ‘Ja!’ Zei ik.

Daar liep ze. Ik stapte uit en we maakten een keuze uit de meegenomen kleding. Deels van mezelf en deels de avond tevoren spontaan mogen lenen van Renate van Emma’s Conceptstore.

Geheel in het groen gekleed verdween Rita dichtbij de koude grond om de meest magische beelden vast te kunnen leggen.
Haar vingers werden zo koud, dat ze minder grip had op het knopje van de camera.

Ik kleedde me om bij -2 tussen het hoge gras en de kale bomen. Flarden mist streelden mijn huid.

Daar kwam de zon op. Ze strooide haar stralen met flair tussen de bomen door.
Rita instrueerde precies waar ik moest lopen. Hoe ik bewoog was aan mij. Spontaan speelden we samen in de prachtige natuur.

Langzaam werd het spelen, dansen. Ik begon te draaien op mijn stevige laarzen. En verloor mezelf in het moment. De zon zette alles in theatraal licht. Rita wist de magie van het totaal te vangen met haar lens.

Het resultaat is oogverblindend! Magisch, theatraal, fantasierijk, filmisch, sprookjesachtig!

Ik zag mezelf op de foto’s en werd diep geraakt! ‘Ik dans weer!’
Door mijn burnout kon ik niet meer dansen, ik was mezelf kwijtgeraakt. Dikke tranen liepen nu over mijn wangen. ‘Ik dans weer!’

Ik heb een beetje magie van mezelf en van Rita toegevoegd aan mijn website. Kijk je mee? De foto’s zijn écht onwijs mooi!

Liefs,
Ellen☀️

www.dehoudingcoach.nl

#fotoshoot #website #dehoudingcoach #dansen #spelen #magischlicht #zon #innerlijkegroei #innerlijkloslaten #verjongen #traumahelen #ascensie #inbalans #dankbaar #ritapuntfotografie #emmasconceptstore