O N Z E K E R H E I D

En jouw ruimte te kunnen loslaten en groeien.

Vanuit bijvoorbeeld een burn-out jezelf terug vinden, geeft inzicht en heling, wanneer je ook naar de gedragen last van de generaties voor jou kijkt en gaat zien en ervaren hoe deze last zich in jouw energielichaam heeft vastgezet.

In mijn eigen proces kwam ik een diep oorlogstrauma van mijn opa tegen.
In die tijd sprak je niet over je gevoel of welke oneerbiedige situaties je ervaren had. Je moest door. Werken en geld verdienen om te overleven. Mijn opa had altijd last van zijn maag en longen en overleed aan een aneurysma.

Toen het trauma van mijn opa in mijn energielichaam voorbij kwam, kwam ook de informatie los van wat hij had meegemaakt. En vond er heling plaats door diep los te laten.
Tranen stroomden. Diep in mijn buik liet ik los. Waarna een groot gevoel van opluchting in mijn hele zijn ontstond. Bevrijding én inzicht.

Enkele maanden eerder kwam het gevoelsdeel voorbij van mijn ontwikkeling als embryo. Mijn moeder had drie miskramen gehad. Daarna kwam mijn broer en toen ik. In haar baarmoeder ervaarde ik haar onzekerheid; gaat deze zwangerschap wel goed?

Tevens kwam voorbij dat mijn oma zwanger was van mijn moeder toen de oorlog begon. Als vrouw baar je dan in een onzekere situatie je kindje.
Die onzekerheid neem je als kind op celniveau over en kan geheeld, mits je weet dat die mogelijkheid er is en je die weg naar heling in wilt slaan.

Vanuit mijn burn-out, waardoor ik niet meer kon dansen en geen brief meer kon lezen, moest en wilde ik de weg naar zelfheling inslaan, zodat ik me weer fit kon gaan voelen in mijn lichaam en geest. Waardoor ik een oprechte verbinding met mezelf kon gaan maken en mijn zielsenergie steeds vrijer kan stromen in mijn lichaam.

In mijn Studio Puur Jezelf komen tijdens sessies met klanten, naast de eigen ballast, ook allerlei familiepatronen voorbij.

Energie en trauma die je meedraagt via jouw familie waardoor je je op een bepaalde manier gaat gedragen en een houding aanneemt om in deze maatschappij te kunnen functioneren.

Naast energie en trauma van familie, komt ook de energie voorbij van andere mensen waarmee je in jouw leven verbinding hebt gemaakt. Momenten hebt beleefd. Die energie kun je ervaren als zware ballast, zonder bewust te zijn wat die ballast inhoudt.

Mocht jij voor jezelf willen uitzoeken waar jouw ruimte tot heling zit, dan ben je van harte welkom in mijn studio.

B E W U S T W O R D I N G
Jouw lichaam geeft continu signalen. We zijn er goed in die signalen mentaal te onderdrukken en hebben onbewust of bewust een houding aangenomen om in deze maatschappij vol generationele ballast te kunnen overleven.

In het veilige helende en zuivere energieveld – akasha of ether – waarvan ik me bewust ben, kun je ballast, pijn en trauma loslaten, inzicht krijgen in jouw houding en gedrag, leer je luisteren naar jezelf door te voelen en er voor jezelf te zijn. ♡

www.dehoudingcoach.nl

Fijne dag!
Ellen☀️

#trauma #onzekerheid #heling #holistisch #healer #coach #dehoudingcoach #hengelo #familiepatronen #ancestors #verbinding #energielichaam #loslaten #ballast #voorgaandegeneraties #beyourself #inzichtinjezelf #blindevlek #burnout #depressie #enbryonaleontwikkeling #miskramen #oorlogstrauma #zelfheling #akasha #ether #luisteren #zelfobservatie