Van hoofd naar hart.

De Dag van het Werkplezier als springplank

Vorig jaar kwam één van de deelnemers direct na afloop van mijn workshop enthousiast en van binnen geraakt op me af en vroeg me of ik hem kon helpen de connectie van hoofd naar hart te maken. Hij liep vast. Een reeks waardevolle individuele sessies in mijn studio waren het gevolg. En inmiddels heeft hij meer mensen in zijn privé en werkomgeving geïnspireerd de slag naar zichzelf/zelfliefde te maken.

‘Ellen heeft er voor gezorgd dat zowel mijn fysieke als mentale houding sterk verbeterd is. Mijn stressniveau is gedaald, ik leef meer in het nu en mijn energieniveau is gestegen.
De positieve en zuivere grondhouding van Ellen maakt het tot slot simpelweg leuk om door haar geholpen te worden!’

Ga jij ook de uitdaging aan met jezelf?

www.dehoudingcoach.nl
www.dagvanhetwerkplezier.nl