Jezelf zijn waar of met wie je ook bent.

Continu tast ze vanuit haar hoofd af wat de ander denkt. Of ze zelf niet vreemd overkomt. Wat er kan gebeuren. Hoe ze moet reageren.

Het maakt haar moe. Onzeker. Onrustig. Ze weet niet wie ze zelf is. Loopt volledig vast in haar gedachten. Verstrikt. En is na bijna elk gesprek fysiek en mentaal doodop.

In alle rust gaan we samen naar het diepere gevoel dat zich in haar lichaam heeft vastgezet. Ik tune energetisch in op zielsniveau. En geef in het moment haarfijn aan wat er zich in haar lichaam afspeelt. Waar energie blokkeert. Zich manifesteert in pijn en graag gezien wil worden. Om aandacht en ruimte vraagt. Omarmt en losgelaten wil worden.

Ik voel of de blokkade ‘rijp’ is om los te laten. Deel wat ik – resonerend in mijn lichaam – voel. Deel beelden, en informatie die daarmee verbonden zijn. Zodat puzzelstukjes in elkaar vallen.

In verbondenheid met de universele bron ben ik een doorgeefluik waardoor jouw zielsenergie zichzelf herinnert hoe het zich ooit vastdraaide. En weet hoe die vaste energie los gelust kan worden. Ik begeleid in alle rust en vertrouwen en help de energie uitzuiveren. Waardoor je je vrijer gaat voelen in jouw lichaam en geest.

We delen hoe de energie zich ooit onbewust is gaan vastzetten. Waar ben je niet gezien in jouw jeugd. Kon je jouw diepere gevoel niet delen. Werd het uitten van je emoties afgeremd. Ontwikkelde je een vorm om te kunnen overleven waarin je dacht goed of naar wens te kunnen functioneren en waarmee je jezelf beschermde. Nam je de vastzittende energie van je ouders of generaties daarvoor onbewust over. En conditioneerde je zo jouw energie, houding en gedrag.

Als de blokkade met jouw toestemming is losgelust en losgelaten, geeft dat een gevoel van ruimte. Kun je dieper ademen en voel je dat je dieper in je lichaam zakt. Je jezelf op natuurlijke wijze weer met jouw lichaam en gevoel verbindt. Er ontstaat rust in jouw hoofd. Je kunt beter bij jezelf blijven. En prikkels van buitenaf raken op de achtergrond. Dualiteit laat je zachtjes los. Met stapjes ga je steeds meer eenheid ervaren.

Jouw lichaam heeft na de sessie rust en ruimte nodig om de nieuwe informatie te laten incuberen en dat te doen waar jij behoefte aan hebt. Je gaat in de weken daarna zelfstandig aan de slag in het herkennen van momenten waarop je vanuit oude conditionering neigt te reageren of handelen. Je wordt je bewust en laat langzaamaan het geconditioneerde gedrag waaraan je gewend was en dat bij jou leek te horen los. Je gaat jezelf en jouw innerlijke vrijheid ervaren. Maakt andere keuzes en reageert vanuit jouw zelfbewustzijn – zelfliefde – dat zijn weg vindt.

Een volgende sessie kan een onderliggende laag zich melden en losmaken.

Elke ziel wil vrij kunnen stromen in zijn/haar lichaam. Vanuit de dualiteit waarin we opgroeien leer je al heel vroeg (onbewust) jezelf vastzetten om in deze wereld te kunnen overleven. Uit de eenheid. Uit je hart. Vol in je hoofd. Daarmee blokkeer je jouw zielsenergie.

Iedere dag een stapje verder van jezelf af.
Jong en energiek merk je daar vaak nog weinig van. Je bikkelt door. Past je aan. Vindt een weg. Draagt maskers. Manipuleert je eigen gevoelens. Totdat het moment komt dat je de weg kwijt bent. Jezelf kwijt bent. Jouw energie in deze overlevingsmodus opraakt.

Hoe kom je daar uit?
Zuiver holistisch lichaamswerk geeft jou de ruimte jezelf te ontwikkelen. Lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel.

Alleen jij weet van binnen of jij er klaar voor bent deze reis naar binnen te maken en jezelf echt te leren kennen. Pijn en trauma los te laten. Liefdevol. Zodat je er voor jezelf kunt zijn. Onafhankelijk. Zodat jouw zielsenergie en kwaliteit zich kunnen manifesteren. En je daarmee van betekenis kunt zijn voor jouw omgeving.

Meer weten?
www.dehoudingcoach.nl

De Houdingcoach zet lichaam en geest in beweging.

#Persoonlijkeontwikkeling, #traumaheling, #burnout en #reintegratie #trajecten. #Particulier en #zakelijk