Aan de slag met jouw team?

Doorbikkelen vanuit geconditioneerd gedrag, gebrek aan zelfcompassie, privé-omstandigheden, hoge werkdruk, allerlei regeltjes, denkend handelen, oneindig pleasen, manipulatie, verveling, slechte werkhouding en digitale bereikbaarheid, zorgen voor stress, vermoeidheid, somberheid, innerlijke onrust en verhoging van ziekteverzuim.
Hoe kun je hierin bewust leren luisteren naar je gevoel, dichtbij jezelf blijven, knopen doorhakken en eigen grenzen aangeven, zodat de communicatie onderling verbetert en een gedragen werkflow vanuit verbinding ontstaat?

Loading...


Workshops in teamverband met aandacht voor het individu

In mijn workshops deel ik holistische kennis en wijsheid in relatie tot lichaams- en levenshouding. Er is aandacht voor individuele kwaliteit en authenticiteit: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Er is ruimte om van elkaar te leren en inzicht te delen. Ik deel vanuit verbondenheid: inspirerend, enthousiasmerend, integer, energiek, confronterend en liefdevol.
Voorbeeld thema’s: Verbale en non-verbale communicatie. Welke houding neem je aan? Met welke intentie deel je iets? Geconditioneerd gedrag. Nieuwe werkwijze. Onzekerheid. Gezondheid. Blinde vlek. Bewustwording.

De workshop is een mooie opstap naar individuele Healing en Coaching.

Deel je hulpvraag of thema. Vraag naar de mogelijkheden. Offerte op maat.

Aan de slag met jezelf in een groep gelijkgestemden?

Ben je op zoek naar jezelf, wil je weten wat jouw lichaam vertelt, wil je leren voelen en jouw geconditioneerde patronen doorbreken, loop je vast, sta je aan het begin van jouw ascensieproces, heb je je nooit echt thuis gevoeld in deze maatschappij en vind je het fijn om met gelijkgestemden inzicht en ervaring te kunnen delen, dan zijn mijn workshops een mooie opstap naar innerlijke ontwikkeling.

Loading...

Workshop voor jou

Wat vertelt jouw lichaam? Kun je jezelf zijn?
Hoe presenteren generationeel gedragen ballast, conditionering, pijn en trauma zich in jouw energie? Wordt je bewust van je eigen houding en gedrag. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Op luchtige, ontspannen en liefdevolle wijze geef ik inzicht in wat ons lichaam vertelt.

Verandering vraagt om bewustwording, kwetsbaar durven zijn en loslaten om een open houding, ontspanning, een krachtige uitstraling én energie te realiseren. Een stap naar innerlijke rust, kracht en balans. Er is ruimte om van elkaar te leren en inzicht te delen.

Workshop voor jou • data • mogelijkheden

♡ Inzicht in zelfheling
Voor iedereen die zijn/haar frequentie wil verhogen. Nieuwsgierig is naar de mogelijkheden in zelfheling. Zich bewust wil worden van eigen houding en gedrag. Generationeel gedragen ballast en conditionering wil loslaten en helen. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

➪ Aanmelden
Vermeld je naam, contactgegevens en de datum van de workshop – gezien op mijn sociale media – die je wilt volgen.
Staat er op dit moment geen workshop gepland en heb je zelf een groep geïnteresseerden bij elkaar, vraag dan naar de mogelijkheden in mijn agenda.
In mijn studio heb ik ruimte voor maximaal 8 deelnemers.

Ben jij nieuwsgierig naar wie je werkelijk bent? Wil je weten wat je los mag laten om je vrij te voelen? Maak een middag voor jezelf vrij en schrijf je in!

Locatie
De Houdingcoach, Holistisch Healer en Coach, Tuindorpstraat 46a, Hengelo

Workshop-reviews

❂ ‘Ik weet niet wat je tijdens de workshop gedaan hebt met mij, maar ik voel mij tot nu toe veel rustiger/liever dan ik de afgelopen maanden ben geweest… er is iets van mij afgevallen.’

❂ ‘Ik sta elke ochtend vroeg op voor meditatie & yoga. En merkte pas in jouw workshop dat ik helemaal niet goed in mijn lichaam zit als ik dat doe. Waardevol dat ik dat nu weet.’

❂ ‘Ik heb anders leren kijken naar mensen vandaag. Bijzonder en waardevol!’

❂ Deelnemer van 60+ zegt verrast tegen deelneemster van 10 jaar: ‘Wat een geluk heb jij dat jij dit nu al meemaakt, ik nu pas.’

❂ Organisator groepsuitje 70+: ‘Eigenlijk had ik mijn twijfels bij de deelnemende mannen, maar wat schetst mijn verbazing, dat juist zij heel positief waren! Ze bedankten me hartelijk voor de bijzondere dag.’

♡ Workshop op maat
Wil je een workshop boeken met een groep, vraag dan naar de mogelijkheden.

reacties van klanten:

‘Ellen heeft er voor gezorgd dat zowel mijn fysieke als mentale houding sterk verbeterd is. Mijn stressniveau is gedaald, ik leef meer in het nu en mijn energieniveau is gestegen.
De positieve en zuivere grondhouding van Ellen maakt het tot slot simpelweg leuk om door haar geholpen te worden’

Rutger, Specialist IB, Rabobank

‘Alsof je van binnen naar de sauna bent geweest: rust en ontspanning in hoofd en lichaam. Ik heb het gevoel dat ik weer in mijn kracht sta. Het lukt me om keuzes te maken met mijn gevoel en te luisteren naar mijn hart. Heb meer energie en kan niet relevante zaken beter loslaten. Er ontstaat ruimte voor wat ik wil doen in mijn leven en ik merk wat ik belangrijk vind. Ik heb noodzakelijke levenskeuzes gemaakt die ik geheel op basis van gevoel heb kunnen nemen’

Nelleke, cluster O&I, Kadera | Veilig Thuis IJsselland

‘Door de levenservaringen die ik, bewust en onbewust, heb opgedaan, had ik een gesloten uitstraling naar de buitenwereld. Na de sessies heb ik een open houding, straal ik dat ook uit en voel ik me ontspannender in mijn eigen lichaam. Bedankt!’

Dennis, conciërge, ROC van Twente

Het gaat heel goed!! Ik kreeg afgelopen weekend een compliment dat ik veel meer rust uitstraal; mooi hè!

Odette, senior managementassistente, BDO Accountants

‘Ik heb vorig jaar een workshop bij jou gevolgd bij de dag van het werkplezier. De workshop vond ik ontzettend leuk! Ik kreeg van sommige mensen geen energie toen ik ze zag lopen. Die zie ik in mijn werk ook om me heen. Wij hebben binnen onze organisatie een dag waarbij wij ook workshops aanbieden aan medewerkers en ik dacht meteen aan jou.’

anoniem, Dag van het Werkplezier

‘Je bent een bijzondere vrouw. Je straalt kracht en rust uit.

De workshop ‘Inzicht in Zelfheling’ heeft mij goed gedaan en ik heb geleerd waar ik nu op moet letten en wat ik er zelf aan kan doen.

Ellen bedankt voor jouw luisterend oor, niet oordelend en jouw gastvrijheid.

Ik volg graag meer van jouw workshops.’

Ellen, Onderwijsassistent, Twickel College

Referenties: